TV-sztárok

A TV2 új műsorvezetője egy 20 éves srác, Miskovits Marci

A Star Academy heteken belül startol, és a TV2 az új műsorhoz új arcot választott. Talán furcsa, hogy éppen a 20 éves Miskovits Marci kapta a lehetőséget, pedig egyáltalán nem kezdő.

A TV2 új beköltözős tehetségkutatója, a Star Academy augusztus végétől kerül képernyőre, és azt már tudjuk, hogy kik lesznek a zsűriben illetve, hogy Majka és Ördög Nóra vezetésével indul majd a műsor, de most az is kiderült: a csatorna új arcot választott a kísérőműsor vezetőjének is. Egészen pontosan, a Star Academy Warm-up és Star Academy Backstage műsorát bízták Miskovits Marcira.

A TV2 új műsorvezetője egy 20 éves srác, Miskovits Marci

“Rólam azt kell tudni, hogy engem mindenki megkérdez, hány éves vagyok, mert eléggé babaarcom is van, de tulajdonképpen húszéves lennék, és már régóta foglalkozom tévézéssel. Elég fiatalon kerültem egyébként be, 14 évesen már egy internetes tévénél voltam, majd 16 évesen átkerültem egy zenecsatornához, és most onnan sikerült átjönni. Ezúton is nagyon köszönöm a TV2-nek a lehetőséget” – mondta a Mokkában Demcsák Zsuzsának és Gyetván Csabának, akik máris megelőlegezték neki a bizalmat, mivel elég lendületes volt a reggeli adásban.

Egyébként, aki látta már korábban Miskovits Marcit például Hevesi Krisztával, annak nem újdonság, milyen profin viselkedik a kamerák előtt a fiatal műsorvezető.

Nekünk tetszett, hogy mennyire összeszedett volt, kerek mondatokban fogalmazott, de nézd meg magad a videót:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top