TV-sztárok

Való Világ bréking: VV Lóri feladná a játékot

Zajlik az élet a Való Világban, felmerült, hogy VV Lóri feladná a játékot Dina miatt. Vajon tudják rendezni a kapcsolatukat? Ismerd meg a részleteket.

VV Lóri nem indul túl jó esélyekkel a Való Világ 8 ma esti kihívása előtt, mivel több lányt is szédít. A bátyja szerint csak taktikázik, ám most úgy tűnik, VV Dina iránt mégiscsak érez valamit. Lóri lelkiállapota rossz, VV Micinek azt mondta, az is megfordult a fejében, hogy kimegy a piros ajtón, tehát feladja a játékot. Végül úgy döntött, hogy mégsem szalad el, inkább megpróbálja megbeszélni a lánnyal a történteket, miközben az nem vette jó néven, hogy VV Evelinnel is kavart. Lóri ezek után bevonult a sufniba Dinával, közben a többiek feltették a kérdést: mi lesz odabent? Veszekedés, csók, esetleg szex? A videóból kiderül!

VV Lóri egyelőre nem tudja megnevezni, mit érez VV Dina iránt, csak azt tudja, hogy barátságnál többet. “Én igenis csíplek” – hangsúlyozta a lánynak, bármit is jelentsen ez…

Való Világ Bréking: VV Lóri feladná a játékot

Még több Való Világ 8 az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top