TV-sztárok

Sebestyén Balázs cáfolta a folytatást

Sebestyén Balázst nem hatotta meg, hogy visszavárja a Class FM tulajdonosa. Tegnap reggel szomorúan sétált ki a stúdióból, úgy tűnik utoljára, viszont rengeteg új lehetőséggel keresték már meg.

“Én már lezártam ezt a dolgot. Nincs már miről beszélni, miután hazugságot adtak a számba, és kijelentették, hogy többet nem kell bemennem a Class FM-hez. Én már elköszöntem a hallgatóktól, hiába hívnak, nem megyek vissza” – mondta Sebestyén Balázs, aki már csak abban bízik, hogy elhozhatják holmijukat a székházból, ugyanis tegnap észrevették, a kártyájuk sem működik mindenhol. A sajtóban felmerült az is, hogy az RTL Klub egyik reggeli műsorában vagy a Petőfin lesznek újra hallhatóak. “Nem beszéltem azóta sem a vezetőséggel. Mi meghoztuk azt a döntést, hogy ma elbúcsúzunk, mert nem tudjuk, hogy mi lett volna következő nap, lett volna-e esélyünk rá” – mondta a műsorvezető. A külföldi tulajdonos úgy értelmezi a dolgot, hogy szerződésük december 31- ig tart, ezt élő videóhívásban mondta el Sebestyén Balázsnak – írja a Bors

Sebestyén Balázs végleg elköszönt a hallgatóktól

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top