TV-sztárok

Sarka Kata drukkol Donald Trumpnak

Sarka Kata akár fel is hívhatná Donald Trumpot a privát telefonján, sőt három éve ennél még sokkal több is történhetett volna Moszkvában.

 A frissen megválasztott amerikai elnök, Donald Trump még a 2013-as Miss Universe szépségverseny moszkvai világdöntője után tartott bulin környékezte meg Sarka Katát., aki a Kasza Taxiban beszélt erről még májusban. Sarka Kata a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetőjeként volt jelen. Rá­adásul nem egyedül: elkísérte férje, Hajdú Péter, de ott volt a társaságban Andy Vajna és felesége, Vajna Tímea is. Trump nem zavartatta magát. “Megkérdezte, hogy ki vagyok, és mit csinálok Moszkvában. Kedves volt, odaadta a névjegykártyáját a privát telefonszámával, és a szobájába invitált. Eléggé meglepődtem, de persze nem vettem komolyan. Peti hasonlóképpen csak nevetett a sztorin. Végül ő mondta, hogy azért tartsuk meg a névjegykártyát, ki tudja, mire lesz még jómesélte Sarka Kata, aki azt mondta, egyáltalán nem az esete Trump. – Amikor ott álltam vele szemtől-szemben, akkor sem azzal foglalkoztam, hogy milyen pasi, hanem, hogy ki ő. Ráadásul jó negyven év van köztünk, és bár akkor nem volt ott vele a felesége, Melania, mindketten bőven házasok voltunk már három évvel ezelőtt is” – magyarázta a Blikknek. Kitért arra is, hogy mit gondol a megválasztásáról. A lap szerint meglepődött, de drukkol neki. “Kíváncsian várom, hogy milyen vezető lesz. Az üzleti életben szép sikereket ért el, reméljük, ez a politikában is így lesz!”” – mondta.

Fotó: facebook.com/kata.sarka
Fotó: facebook.com/kata.sarka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top