TV-sztárok

Tóth Vera pszichés problémáiról vallott

Arról mindenki tud, hogy voltak hullámvölgyek Tóth Gabi és Tóth Vera kapcsolatában, ám arról már talán kevesebben, hogy mindketten komoly pszichés problémákkal küzdöttek.

Tóth Verát majd Tóth Gabit is egy tehetségkutatóban ismerhette meg az ország és ennek bizony súlyos ára volt. Tóth Vera nem bírta el a gyorsan jött népszerűség súlyát. “Huszonhat éves koromban kezdődött. Kiégésszindrómát diagnosztizált nálam a pszichológus. Annyit pörögtem, hogy aztán egyik napról a másikra elszemélytelenedtem magamtól. Nem volt sem nappal-, sem éjjelérzésem. Szorongásos tüneteim voltak.Nem akartam önismeretet gyakorolni, sem szembenézni a problémákkal” – magyarázta az énekesnő.

“Akkor akaratgyenge, csúnya, duci lánynak láttam magam, aki viszont szeretne bájos lenni. Ekkor jött a felismerés és a betegség, ami tizenhárom hónapig tartott”vallotta meg Tóth Vera Lovász Lászlónak a Viasat3 Lakástalkshow című műsorában.

Nem sokkal később Tóth Gabi is beteg lett. “Annyira érzékeny és empatikus vagyok, hogy átvettem ezt a betegséget is. Egy fellépésről jöttünk haza, és egy nagyon erős pánikrohamot kaptam. Mentőt kellett hívni az út szélére. Nem kaptam levegőt, szívdobogásom volt, és szúrt a mellkasom. Úgy éreztem, hogy meg fogok halni” – emlékezett vissza. Szerencsére ma már mindketten jól vannak, és a kapcsolatuk is jobb, mint valaha.

Tesok????????

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top