TV-sztárok

Látványosan elszállt Tóth Andi – videó

Pénteken adják át az idei Comet-díjakat. A gálára már szinte alig lehet jegyet kapni. Mi most a próbán jártunk, ahol megnéztük, hogy száll el Tóth Andi. Nem vicc, az X-Faktor korábbi győztese, tényleg repült a próbán.

Az X-Faktor 2014-es győztese, Tóth Andi is fellép pénteken a Comet-gálán. Nem is akárhogyan fogja meglepni a nézőket. Tóth Andi ugyanis a közönség felé emelkedve énekli majd el a slágerét.

“Amikor kiderült, hogy hogyan fog kinézni a Comet-produkcióm, boldog voltam, de a félelem is eluralkodott rajtam, merthogy tériszonyom van” – mondta nekünk a próbán Andi, akinek korábban lehetősége volt elmenni Vincze Tündéhez a cirkuszba, ahol gyakorolhatta a mutatványt. “Először csak egy kicsit emeltek fel, amiről azt hittem, hogy ez lesz a végső magasság, de aztán fokozatosan mentem egyre feljebb és feljebb. Megijedtem, mert már az emberek is olyan kicsik voltak alattam. Folyamatosan azt hallottam, hogy mindig csak előre nézzek, ne pedig le. Nehéz volt. Mikor valamennyire megszoktam a magasságot, megpróbáltam hangot kiadni a torkomon, mert közben majd énekelnem is kell. Ha szép lassan is, de megbarátkoztam a magassággal.”

A Cometről: November 25-én újra átadják a Comet-díjakat, azonban a rendezvény és a műsor is számos pontján megújulva tér vissza. Az idei gálát élőben, online közvetítik majd, valamint 360 fokos stream közvetítéssel is találkozhatnak azok, akik otthonról nézik a Cometet. Az extra tartalmakról fiatal youtuberek gondoskodnak.

A Cometről az NLCafé is élőben tudósít majd pénteken este héttől!

Nézzétek meg, hogyan szállt el Tóth Andi a Comet próbáján:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top