TV-sztárok

Németh Kristóf lőni vinné kilencéves fiát

Németh Kristófnak és a kisfiának rengeteg közös hobbija van, például mindketten imádják a fegyvereket. A színész legszívesebben máris lőni vinné Lócit.

Németh Kristófnak és Lócinak rengeteg közös hobbija van. “Imád velem jönni horgászni, kirándulni, de segít a konyhában is sütni-főzni. Ami pedig a legjobb: ugyanolyan fegyverőrült, mint én” – mesélte a színész, aki szintén gyermekkorában kezdett vonzódni a fegyverekhez, és úgy gondolja, kisfiában is valami hasonló zajlik.

 “Kiskoromban sportlövő voltam, így tisztában vagyok azzal, hogy a fiúkat ez mennyire vonzza. Lóci is nézegeti az otthoni fegyvergyűjteményem egy-egy darabját. Rengeteget kérdez róluk, de azzal is pontosan tisztában van, hogy mekkora felelősséggel jár a tartásuk. Megtanulta azt is, hogy emberre, állatra nem fogjuk. Rengeteg játék fegyvere van, de az igazi nagy vágyam, hogy elvihessem magammal a lőtérre. Sajnos egyelőre nem jöhet velem, hiszen kilencévesen még nem érte el a minimumkorhatárt. Hamarosan viszont betölti, és akkor az lesz az első dolgom, hogy elviszem egy közös apa–fia lövészetre. Biztos vagyok benne, hogy na­gyon élvezné, ráadásul én is örülnék, ha megtanulná helyesen, biztonsággal kezelni a fegyvert” – mondta Németh Kristóf a Borsnak.

Németh Kristóf lőni vinné kilencéves fiát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top