TV-sztárok

Való Világ8: Mici majdnem meghalt a fotózáson

A Való Világ Powered by Big Brother vicces kedvű szerkesztői rendhagyó fotózást szerveztek a villalakóknak. Nem mindenki rajongott az ötletért.

A Való Világ 8 játékosai pénteken egy fotózáson vehettek részt, igaz, nem egészen olyanon, amilyenre számítottak. Miközben a többség arra számított, hogy a szépítkezés után szexi ruhákba bújva pózolhatnak a kamera előtt, a műsor vicces kedvű szerkesztői valami egészen mást találtak ki a villalakók számára, akik hétfőn azzal is szembesülhettek, mennyit híztak a játék alatt.

A Való Világ Powered by Big Brother szerkesztői ezúttal retro sportfelszereléseket és egy futópadót küldtek be a játékosoknak, amire közvetlenül a képek készülte előtt kellett felpattanniuk. Mindezt azért, hogy a képeken majd hitelesebb legyen a fáradtságuk. A rendhagyó fotózást nem mindenki fogadta kitörő örömmel. VV Mici például elárulta, majd’ meghalt a fotózás közben.

“Szúrt a tüdőm, minden bajom volt, úgyhogy mindenféle fejet tudtam vágni, csak szexit nem” – mondta a szőkeség, aki tegnap csúnyán összeveszett Krisztiánnal, miután elárulta neki, hogy árulta a testét.

Hasonlóképp érezte magát a Mici által kihívott VV Zsolti is, aki, mint elmondta, nem a legszebb arcát mutatja a képeken, de nem is tudta volna. “Egyszerre pózolni, levegőt venni és a jóistenhez imádkozni azért, hogy ne haljak meg azonnal, nem tudtam.”

Olvass még többet a Való Világ8-ról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top