TV-sztárok

Komoly fordulat Rékasi Károly ügyében

Másfél év után most végre kiderült, hogy ki volt a hibás Rékasi Károly motorbaleseténél, aminek a következményeit a színész azóta is nyögi.

Mint ismert, a színész a Barátok közt forgatásáról tartott hazafelé tavaly június 30-án, amikor a budapesti Háros út és Gyöngyszem utca kereszteződésénél ütközött egy autóval. Rékasi Károly komoly sérüléseket szenvedett, kómába esett. Több operációja is volt, de a lába azóta sem jött rendbe.

A színészt tizennyolc hónappal ezelőtt autójával elgázoló férfi a rendőrségi tanúkihallgatáson beismerte, ő volt a hibás a balesetben. A nyomozás ugyan még nem zárult le, de ez megkönnyítheti a másfél éve tartó ügymenetet – írja a Bors.

“Amikor megnyitottam a levelet, és elolvastam, hogy az autós »elismerte károkozói tevékenységét«, elöntött egyfajta furcsa nyugalom. Nem érzek sem elégtételt, sem megnyugvást emiatt, de amikor 17-18 hónap után, amikor semmi kilátás, semmi perspektíva nem volt, és végig arra vártam, hogy valaki mondjon már valamit, jólesett. Ez nem azt jelenti, hogy bármikor is felmerült volna bennem, hogy én vagyok a hibás, pontosan tudom, hogy nem hibáztam” – mondta a színész.

“Az egész másfél év alatt nem értettem egy pillanatig sem, hogy az, aki bármiben is vétkes, miért nem vállalja, és miért nem kér elnézést a tettéért. Bevallom, volt ez alatt az idő alatt olyan nehéz időszakom, amikor jólesett volna a bocsánatkérés. Ma már nem vágyom rá, elfogadtam, hogy van olyan ember a világon, aki ezt nem teszi meg. Azon a napon kívül egyébként soha nem találkoztam az illetővel, jobb lett volna, ha akkor sem” – folytatta Rékasi Károly, aki kártérítést is kérhetne a balesetet okozó autóstól, mivel jelentős bevételtől esett el miatta, és maradandó egészségkárosodást szenvedett. 

Fotó: facebook.com/rekasi.karoly.hivatalos
Fotó: facebook.com/rekasi.karoly.hivatalos

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top