TV-sztárok

Rékasi Károly: „volt, amikor ki akartam lépni ebből az élet nevű játékból”

Rékasi Károly motorbalesetének büntetőügyében lassan négy éve nincs jogerős ítélet, a színészt pedig mind lelkileg, mind pedig anyagilag megviselték a történtek – írja a Blikk.

Rékasi Károly évek óta várja, hogy döntés szülessen balesetének ügyében, és kártérítést kapjon. A helyzet nemcsak lelkileg, de anyagilag is megviselte, olyannyira, hogy volt idő, hogy az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében – írja a Blikk.

baleset, rekasi karoly

„Feléltem az összes tartalékomat, volt idő, amikor szó szerint nélkülöznöm kellett. Nem szégyellem bevallani, mert nem az én hibám, de tavaly már odáig jutottam, hogy ötvenhat évesen a hetvenhat esztendős, nyugdíjas édesanyámtól kellett kölcsönkérnem. A mai napig nem tudtam visszaadni…. Volt, amikor ki akartam lépni ebből az élet nevű „játékból”. Pontosan elterveztem, hogyan tegyem meg. Egyetlen ok tartott vissza, hogy drága édesanyám ezt már nem tudta volna feldolgozni” – mondta Rékasi Károly, aki a mai napig nem tudta túltenni magát a történteken, és saját bevallása szerint addig nem is fogja tudni, amíg le nem zárul az ügye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top