TV-sztárok

Való Világ 8.: Micinek komoly tervei vannak Krisztiánnal

A valóságshow-ból múlt héten kieső Mici beszélt őszintén beszélt arról is, megbánta-e, hogy nyilvánosan szexelt villabeli szerelmével.

Bár szerettei nem voltak túlságosan büszkék a Való Világ Powered by Big Brother szőkeségére a lepedőakrobatika miatt, ő a Blikknek azt nyilatkozta, egyáltalán nem bánta meg, hogy kamerák előtt szexelt VV Krisztiánnal. Mint ismeretes, a Való Világ 8. szerelmespárja meg se próbált ellenállni, ha a testi vágyaikról volt szó: szinte minden egyes nap egymásnak estek a villa falai között, és az sem zavarta őket, ha valamelyik lakótársuk meglátta a légyottot.

Való Világ8: Micinek komoly tervei vannak Krisztiánnal

Mici ezzel kapcsolatban elmondta, nem érdekli az emberek véleménye. “Megkívántam egy embert, akit nagyon szeretek, és nagyon hiányzik, és úgy vagyok vele, hogy ez meg kellett történjen, és nem bántam meg abszolút” – mondta.

A szőkeség, aki nem sokkal kiesése előtt bevallotta, hogy Svájcban pénzért árulta a testét, a Belevalóvilágban arról is beszélt Győzikének, hogy nagyon is komolyan gondolja Krisztiánnal. “Én nagyon szeretnék vele együtt lakni, megmondom őszintén, úgyhogy ha kijön, ezt mindenféleképpen meg akarom vele beszélni, hogy hogyan tovább. Én nagyon szeretném, hogy ha felköltöznénk Pestre.”

Olvass még többet a Való Világ 8.-ról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top