TV-sztárok

Nagyibugyit és kebleket villantott Christina Milian

Mondhatni átütő sikert szeretett volna elérni ruhájával Christina Milian. A kétezres évek kedvelt énekesnője alaposan megmutatta mindenét. Nem sokat bízott a fantáziára.

A kétezres évek elején kevés házibuli volt, ahol ne ismerték volna a meghívottak Christina Milian nevét. A korszak tipikus tucatzenéjével hódította meg a slágerlistákat az énekes-dalszerző hölgy, akinek akkori zenei sikereit azóta sem sikerült megugrania, viszont egyre több tévés és filmes felkérést kap (legutóbb az Apa, fia, unokája sorozatban láthattátok a FOX-on  a szerk.). Akinek még mindig nincs meg Christina Milian, annak mutatjuk a talán legismertebb slágerét.

Ez például egy 2001-es sláger, azóta pedig eltelt 15 éves és az azóta anyuka Milian többnyire színészkedéssel, valamint öltözékével próbál meg újabb átütő sikereket elérni. Utóbbi egy rossz szóviccnek is felfogható, mivel legutóbbi ruhaválasztása tényleg átütő volt. A hálós ruha alól teljesen átütöttek Christina Milian keblei és nagyibugyija. 

Nagyibugyit és kebleket villantott Christina Milian

Tette mindezt a #CurveYourReality elnevezésű rendezvényén ebédjén. Itt pedig azt is megnézheted, hogy festett Christina Milian Avatar jelmezben  két évvel korábban.

Nagyibugyit és kebleket villantott Christina Milian

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top