TV-sztárok

Kiderült, ki nyerheti az X-Faktort

Kiderült, hogy ki kapta a legtöbb szavazatot az X-Faktor előző élő show-jában. Megvan az esélye, hogy a döntőben is őt támogatják majd a legtöbben a nézők közül.

Most szombaton lesz az X-Faktor döntője, ahol kiderül, hogy Opitz Barbi, Mata Ricsi vagy Gorbunov Dmitrij nyeri-e a tehetségkutatót. Bár a szavazatok számát homály fedi, de a Blikk megtudta, hogy a múlt héten kit támogattak a legtöbben a nézők közül. Persze nem biztos, de lehetséges, hogy ezen a héten is így lesz majd.

Kiderült, ki nyerheti az X-Faktort

A szavazatok 28,45%-át Mata Ricsi kapta, ezzel ő vezette a ranglistát. Opitz Barbara lett a második, ő 26,99%-ot kapott. Gorbunov Dmitrij  23,47%-ot. A sereghajtó pedig a Ham Ko Ham volt, 21,09%-kal, így ők estek ki – írja a lap.

“Ha Ricsi nyer, akkor azonnal költözünk Pestre. Attól nem félek, hogy tönkreteszi őt a siker, nagyon jól kezeli ezeket a dolgokat. Mi sem változunk, ugyanaz a szegény család maradunk, mint eddig voltunk, Ricsi pedig a nép gyereke, akinek nincsenek sztárallűrjei. Beszélget, fotózkodik a rajongókkal, sőt ismerkedik is velük” – nyilatkozta korábban Mata Ernő, Mata Ricsi édesapja.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top