TV-sztárok

Szex az exszel: Scherer Péter és Balsai Mónika kényes témát feszeget

A forgatókönyvírók igyekeztek a való életből meríteni, amikor a Válótársakat írták. A szex az exszel témát pedig Scherer Péter és Balsai Mónika karakterének egyik fő szála lett mostanra.

Hogy ki mit gondol erről a témáról, azt lentebb megszavazhatja, de az biztos: nem a valóságtól elrugaszkodott szituáció ez a Válótársakban. A szex az exszel sokkal gyakoribb jelenség, mint amennyit erről beszélnek. Scherer Péter és Balsai Mónika karaktere pedig jól példázza ezt a helyzetet.

Egy kis Válótársak-összefoglaló:

Eddig Scherer Péter és Balsai Móni karakterét forró szexuális jelenetekben láttunk, mint mondjuk ez itt:

Most viszont fordul a kocka: Dávid (Scherer Péter) azon bukik ki, hogy exfelesége, Tamara (Balsai Móni) bekopogtat aszexuális szerelméhez, Dalmához (Kovács Patrícia), és elmondja neki, hogy amit tőle nem kap meg – vagyis a szexet –, azt ő nyújtja volt férjének. Ezek után Dávid jól beolvas Tamarának. “Hogy mersz odamenni Dalmához, és összevissza hazudozni neki? Miért nem mondod azt, hogy féltékeny vagy? Egy vízilóval is szívesebben kefélnék, mint veled. Borzasztó életünk volt együtt!” – kiabálja Dávid Tamarának.

Szex az exszel: Scherer Péter és Balsai Mónika kényes témát feszeget

Ahogy a fenti videóból is kiderült, a volt feleség még érez valamit az exe iránt, újra érzi azt a bizsergést, mint a kapcsolatuk elején, de a férfi már továbblépett. Vagy most úgy tűnik. 

A sorozat nem először feszeget olyan témát, amiről nem szívesen beszélünk, ezért ritkán adódik lehetőség elmondani a véleményünket.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top