nlc.hu
TV-sztárok

Balsai Móni 10 évvel ezelőtt

Balsai Móni 10 évvel ezelőtti fotója most is készülhetett volna

Balsai Móni 32 évesen is ugyanúgy nézett ki, mint most, 42 évesen.

Semmit sem változott Balsai Móni az elmúlt években. A 42 éves színésznő 10 évvel ezelőtti fotóján gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, mint most, napjainkban.

Balsai Móni akkor és most

Balsai Móni 2011-ben (Fotó: Gábor Rozmanitz/smagpix)

Bár külsőleg nem, az élete nagyot fordult a Jászai Mari-díjas színésznőnek, hiszen párjával, Ujj Mészáros Károllyal nemrég örökbe fogadtak egy kisbabát

Magánéletükről nagyon ritkán – vagy inkább egyáltalán nem – beszélnek

A színésznő és rendező párja még 2018-ban, így beszéltek a kapcsolatukról. „Több, mint tíz éve vagyunk együtt, nemsoká újabb évfordulót ünneplünk majd. Az életben is egy párt alkotunk és a munkában is megtaláltuk a közös hangot. Bízom a tehetségében, mindig is tudtam, hogy milyen elképesztően tehetséges színésznő. Ugyanakkor ő is épp olyan komolyan veszi a munkát, mint én. Mindkét filmre, amiben együtt dolgoztunk, úgy tekintek, hogy azok nem rólam szólnak, hanem rólunk” – árulta el Ujj Mészáros Károly, azonban a családalapításról sosem ejtettek szót a médiában.

Balsai Móni akkor és most

Balsai Móni napjainkban (Fotó: Sajtóklub)

A színésznő többek között a Centrál Színháznál dolgozik, ahol új szerepben, műsorvezetőként láthatjuk Mesélj! című műsorában. Interjúkat készít színész munkatársaival, amik jó hangulatú, őszinte beszélgetések.  A színház közösségi oldalán visszanézhetőek ezek az interjúk.

Hírességek, akik örökbe fogadtak:

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top