TV-sztárok

Életveszélyes helyzetbe keveredett VV Krisztián

Általános iskolába lépve a gyerekek viszonylag hamar megtanulnak olyan alapvető dolgokat, mint a szorzótábla vagy a betűk. A betűk segítenek abban is, hogy az olvasni tudók helyesen elsajátítsák a KRESZ-t. VV Krisztián vagy elnézett valamit, vagy annyira vagány, hogy egy spártai katona bátorságával néz szembe a halállal – és viszi magával asszonyát, VV Micit is.

“A külön jogszabályban meghatározott M1, M2, M3, N1, N2, N3 kategóriájú gépkocsiban, amelynek meghatározott üléseit biztonsági övvel kell felszerelni, továbbá olyan jármûben, amelynek üléseit biztonsági övvel szerelték fel, az ülésen utazó személynek a biztonsági öv becsatolásával kell magát rögzíteni” – írja a KRESZ, azaz a Közúti Rendelkezések Egységes Szabályozása. Annyit segítünk, hogy a meghatározott kategóriákban szerepel a személyszállító gépjármű, amiben VV Krisztián villabéli szerelmével, VV Micivel utazik az alábbi videón. 

Kis szerelmem, hát nem édes? ????❤️

Noémi Dudás ????❤️???? (@micikee) által közzétett videó,

A Vezess 2015-ös írása szerint “biztonsági öv nélküli autózásért: 10 000, 15 000 vagy 20 000 Ft (lakott terület, vidék, autópálya)” büntetés fizetendő, már ha nyakon csípik a sofőrt vagy az utasokat. VV Krisztiánt viszont nem csípték nyakon, ő ennél nyilván ügyesebb, noha, mondjuk úgy, nincs mindig szerencséje. A Való Világ 8 játékosának ugyanis (ahogy azt bemutatkozó kisfilmjében is őszintén elmondta) már gyűlt meg a baja a rendőrséggel. 

Biztonsági öv nélkül vezetni életveszélyes, mivel egy erős ütközésnél simán kirepülhet a sofőr vagy az utas az ablakon. Meg kell jegyezni, hogy amennyiben az autó légzsákkal felszerelt, akkor a légzsák és az öv együtt nyújt biztonságot, öv nélkül a zsákba belevágódni ugyanolyan kegyetlen lehet, mint kirepülni az ablakon.

A fenti videó lényegi része egy gifben. 

Életveszélyes helyzetbe keveredett VV Krisztián

Ogli G, szintén öv nélkül:

Puszka: 

Életveszélyes helyzetbe keveredett VV Krisztián

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top