TV-sztárok

Szuperszexi fotóval köszöntötte Valentin-napon férje Hosszú Katinkát

Szerelmes üzenetet posztolt Hosszú Katinka Valentin-napra. Férje, Shane Tusup, ha lehet, még szívmelengetőbb szavakat használt. És olyan szexi fotót posztolt feleségéről, amitől a hideg, ködös februárban is azonnal kisüt a Nap.

Hosszú Katinka szerelmes üzenetet küldött Shane-nek. A Valentin-napról a háromszoros olimpiai bajnok úszónő férje sem feledkezett meg. Míg Hosszú Katinka az egyik káprázatos esküvői fotójukkal üzent férjének, addig Shane Tusup egy igencsak szexi képet posztolt közösségi oldalán.

Shane ismételten az egekbe emeli élete párját. A Valentin-napi posztból kiderül, Hosszú Katinkát a legjobb barátjának, a másik felének tartja. Az úszónő a világot jelenti Shane-nek, akit gyönyörű istennőnek nevez.

Nos, ki ne szeretne élete párjától hasonló üzenetet kapni Valentin-napra? Ugye, mindenki… Ja, és a fotó: Hosszú Katinka feneke ámulatba ejtően tökéletes.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top