TV-sztárok

6 dal, amit meg kell hallgatnod A Dal-győztes, Pápai Jocitól!

Az Origo című számmal Pápai Joci nyerte A Dalt 2017-ben. Hallgasd meg a hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselő énekes 6 korábbi slágerét!

Pápai Joci nyerte A Dalt, és ezzel eldőlt, hogy az Origo című dalával ő indul Magyarország színeiben a kijevi Eurovíziós Dalfesztiválon. Hallgasd meg a hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselő énekes 5 korábbi slágerét!

Pápai Joci 1981. szeptember 22-én született, három testvére van. A zenével már korán kapcsolatba került, mivel bátyja hatására már 4 évesen elkezdett gitározni, dalokat írni. Fejlődése során hatással volt rá a 60-70 évek, a rock, a pop, soul, R&B zenei stílus. A nagyközönség előtt 2005-ben mutatkozott be a Megasztár című tehetségkutató műsorban, ami után önálló nagylemezzel debütált. 
 

 6 dal, amit meg kell hallgatnod A Dal-győztes, Pápai Jocitól!

1. A Dal-győztes Pápai Joci első nagy slágere a Ne nézz így rám című dal volt.

2.-3. 2006-tól számos közös felvételben (Nélküled, Nekem ez jár) közreműködött Majka oldalán.

 

4. A legnagyobb sikerüket 2015-ben megjelent, Mikor a test örexik című dal aratta.

5. Joci ezután egy újabb önálló dallal jelentkezett, amit Caramellel és Szabó Zével közösen hoztak létre, Elrejtett világ címen.

6. Legutóbb szintén Majkával közösen jelentkeztek egy könnyed pop-funk dallal, melynek címe Senki más volt.

(via)

Nézd meg Pápai Joci győztes produkcióját A Dal 2017-ben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top