TV-sztárok

Lagzi Lajcsi a temetésén is dáridózna

Lagzi Lajcsi nem fél a haláláról beszélni, és már arról is megvan az elképzelése, miként és hova temessék el. A kérdés csak az, hogy mindezt hagyják-e az illetékes hivatalok.

“Tervezted már a temetésed?” – kérdezte Lagzi Lajcsit az ismerőse az Édes Élet kamerái előtt. A válasz: igen, sőt a mulatóskirály azt is elmagyarázta, hogy két temetést szeretne. “Lenne egy szűk körű, ahol elbúcsúznak a családtagok… És aztán csinálnánk egy nagy műsort.”
Lagzi szerint a temetéséhez hamisítatlan dáridós hangulat passzol, a síron túli létről pedig elmondta, örülne, ha testét az autópályától távol helyeznék végső nyugalomra, mert zavarná a zaj. Barátja megkérdezte, hogy ez akkor már nem mindegy-e neki, de Lajcsi közölte, hogy még nem tud halottként beszélgetni, ezért ezt előre nem tudja. 

Tavaly szeptemberben Lagzi Lajcsi elárulta, hogy még a börtönben megtervezte a sírkövét. Elmondta, hogy a rácsok mögött nem egyszer gondolt az elmúlásra, és sokat rajzolgatott. “Egy natúr sírkövet terveztem… egy trombitát rajzoltam rá… a vége az volt, hogy köszönök mindent.” 

Zajonghatnak? 

Noha Galambos “dáridós” temetésre vágyik, ez közel sem biztos, hogy a fővároshoz tartozó temetőkben megrendezhető. Megkérdeztük a Budapesti Temetkezési Intézetet, hogy elképzelései megvalósíthatók-e, amint választ kaptunk kérdéseinkre, írásunkat frissítjük. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top