Az anyja lett Zámbó Krisztián sofőrje

nlc | 2017. Február 24.
Ittas vezetés miatt kapták el Zámbó Krisztiánt, akinek most nincs jogsija. Még szerencse, hogy az anyja segít neki, és így fellépésekre vagy éppen randizni is eljut.

Február 11-e volt a napja, hogy kiderült: Zámbó Krisztián ittas állapotban vezetett, és áthajtott egy piros lámpán. A Bors szerint a rendőrség lezárta a nyomozást, Jimmy fiát pedig bíróság elé állítanák. “Az említett ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság a nyomozást 2017. február 22-én befejezte, és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte” – közölte a lappal a BRFK sajtóosztálya. A Bors megjegyzi, hogy Zámbó Krisztián tőlük értesült a nyomozás lezárásáról.

“A rendőrséggel folyamatosan együttműködtem, és nyilván kapok majd hivatalos értesítést is, mikor kell mennem a bíróságra, és ott is leszek – mondta a lapnak az énekes, és hozzátette, hogy a szervek előtt mindent elismert. – Mivel jelenleg párkapcsolatom és jogosítványom sincs, és egy elég nagy házban lakom, így most odaköltözött hozzám az édesanyám. Segít nekem, és ha mennem kell, akkor a sofőröm is.” Krisztiánt persze nemcsak az anyja, hanem az öccse is szállítja. Így: 

 

Exit mobile version