TV-sztárok

Új munkát ajánlott Onyutha Juditnak az ATV

Mégis az ATV képernyőjén maradhat Onyutha Judit, igaz, nem időjósként, hanem egy életmódmagazin műsorvezetőjeként. Ha elvállalja.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Gaál Noémi veszi át Onyutha Judit helyét az ATV-n. A csatorna korábban úgy nyilatkozott, hogy Onyutha Judit közös megegyezéssel távozott tőlük, az időjós azonban azt állítja, hogy nem sejtett semmit. Gaál Noémi figyelmeztette őt, hogy behívták egy interjúra. Onyutha Judit megkérdezte a hírigazgatót, hogy kell-e aggódnia a munkája miatt, ám akkor még megnyugtatták. Két héttel ezelőtt mégis közölték vele, hogy közös megegyezéssel megválnak tőle.

Új munkát ajánlott Onyutha Juditnak az ATV

Onyutha Judit azt mondja, akár kevesebb fizetésért, más beosztásban is tovább dolgozott volna a csatornának, de csak megbízásos munkaviszonyt ajánlottak neki, nagyon kevés fizetéssel, amit nem fogadott el. Ehelyett ügyvédhez fordult.

Az ügy azonban újabb fordulatot vett. A Bors információi szerint ugyanis az ATV másik munkát ajánlott Onyutha Juditnak: a külső gyártásban készülő Fő az egészség! című életmódmagazin műsorvezetését, melyben korábban is feltűnt már.

Onyutha Judit egyelőre nem döntött arról, hogy elvállalja-e a pozíciót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top