nlc.hu
TV-sztárok
Félmeztelenül jelentkezett be az élő adásban MÁZS, vagyis Mészáros Árpád Zsolt

Félmeztelenül jelentkezett be az élő adásban MÁZS, vagyis Mészáros Árpád Zsolt

Mádai Vivien is megrökönyödött, amikor Mészáros Árpád Zsolt egy szál kisgatyában jelentkezett be a Mokka reggeli műsorában. Úgy látszik, nem érezte úgy, hogy egy tévés szerepléshez fel kellene öltöznie...

Megsérült A Notre Dame-i toronyőr próbáján Mészáros Árpád Zsolt. A színész a Mokkában mesélt a balesetéről. Az Operettszínház sztárja félmeztelenül, Skype-on keresztül jelentkezett be a műsorban, amin a Mokka műsorvezetői, Istenes László és Mádai Vivien is elcsodálkozott. Mutatjuk:

Kisgatyában jelentkezett be az élő adásba MÁZS

A félmeztelen színész látványán igyekeztek úrrá lenni, de nemigen sikerült. Mádai Viviennek leesett az álla, és Istenes is csak fészkelődött a székben. Pedig amúgy a téma nem volt túl vicces, mégis inkább vígjátékba illő volt a jelenet.

Kisgatyában jelentkezett be az élő adásba MÁZS

A helyzet érdekessége egyébként, hogy ugyanezt a karaktert próbálta Homonnay Zsolt, amikor néhány hete balesetet szenvedett, és kifordultak a lábujjai. Egy biztos, ha az Operettszínház felkér valakit erre a szerepre, annak érdemes lesz odafigyelnie magára!

MÁZS korábban a vérnyomásával magyarázta, amikor lekéste a fellépését, ezúttal is látszik rajta, hogy a Mokka előtt ébredhetett. Nézd meg, hogyan mesél a balesetéről:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top