TV-sztárok

Megvannak a Ninja Warrior műsorvezetői, új munkát kap Mádai Vivien

Már zajlik a forgatás a Ninja Warrior Hungary díszletei között, a szuperprodukció műsorvezetője Majoros Péter "Majka" és Till Attila mellett Mádai Vivien lesz.

Végre Magyarországra is elérkezett a Ninja Warrior című vetélkedő, amelyben 330 versenyző próbálhatja ki magát a világ egyik legkeményebb kihívásának számító Ninja Warrior-pályán. A TV2 szuperprodukciójának Majka és Tilla melletti harmadik műsorvezetője a Mokka egyik háziasszonya, Mádai Vivien lesz.

“A Ninja Warrior az a műsor, aminek már akkor a szerelmese lettem, amikor kiderült, hogy hazánkba érkezik. A férjem hatalmas rajongója volt korábban is, de azóta engem is megfertőzött. Monumentális műsor hatalmas díszlettel és elképesztő emberi teljesítményekkel. Álmodni sem mertem volna arról, hogy az egyik műsorvezetője leszek a Ninja Warriornak. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a csatorna választása rám esett, és ott állhatok majd Majka és Tilla mellett, alig várom. Remélem, hogy azért szóhoz is jutok a fiúk mellett, hiszen ismerjük őket, nagyon karizmatikus egyéniségek külön-külön is” – árulta el Mádai Vivien.

A Ninja Warrior Hungary forgatása a napokban zajlik, hamarosan pedig az is kiderül, ninját avathat-e Magyarország.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top