TV-sztárok

Luke Evans a Balatonnál nyomul – újabb sztár Magyarországon

A Szépség és a szörnyeteg sztárja ismét hazánkban forgat, és ezt nap mint nap meg is mutatja a nagyvilágnak. A közösségi oldala tele van Budapesten készült képekkel, de most kivételesen a magyar tengerről is posztolt.

A színészről mindenki azt mondja, hogy nagyon közvetlen – Luke Evans lassan egy éve kezdte meg a The Alienist című sorozat forgatását Budapesten, azóta kisebb megszakításokkal Magyarországon tartózkodik.

Az Űalienist forgatásáról is posztolt már Luke Evans
Az Alienist forgatásáról is posztolt már Luke Evans

A Gastont alakító színész még a Szépség és a szörnyeteg magyarországi premierére is ellátogatott, Evans ezzel hatalmas meglepetést okozott a rajongóknak. 

Luke Evans azóta körbejárta Magyarországot

Luke Evans magyar rajongóinak nem kellett csalódniuk a színészben, aki mindenkihez nagyon kedves
Luke Evans magyar rajongóinak nem kellett csalódniuk a színészben, aki mindenkihez nagyon kedves

Sok helyről posztolt: megosztotta, hol vacsorázik nap mint nap, milyen különleges helyszíneken forgatott, sőt a Függetlenség Napját is itt ünnepelte.

Happy 4th of July you lot!! #4thofjuly ????⚡️????????????????????

thereallukeevans (@thereallukeevans) által megosztott bejegyzés,

Legutóbb pedig a Balatonnál állt meg egy kis időre, hogy lekapja a gyönyörű napfelkeltét. A magyar rajongók egyébként oda-vissza vannak érte, keresik, hogy hol tudnak összefutni vele. Nemrégiben Jamie Fox is Magyarországon forgatott, róla is azt mondták, hogy mindenkihez volt 1-2 kedves szava, és a temérdek mennyiségű közös fotó sem zavarta.

Sunrise over Balaton. #anewday

thereallukeevans (@thereallukeevans) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top