TV-sztárok

R. Kárpáti Péter összeköltözött szerelmével

Új kapcsolatot kezdett, és már össze is bútorozott szerelmével R. Kárpáti Péter, sőt gyermekeinek is bemutatta kedvesét. A színész 23 év után vált el feleségétől.

Tavasszal mondták ki volt feleségével a válást, R. Kárpáti Péter akkor úgy fogalmazott, a szeretet megmaradt, de ez nem volt elég ahhoz, hogy egy házasságot összetartson. A válás majdnem egy évig tartott, és mire hivatalosan is lezárult a folyamat, a színészre újra rátalált a szerelem.

R. Kárpáti Péter összeköltözött szerelmével

“A párommal összeköltöztünk, és minden rendben megy, szerencsére. A gyerekeimnek is bemutattam őt, megismerték, és jól kijönnek egymással. Ő civil, szeretne háttérben maradni, ahogy Columbo felesége, ezt pedig maximálisan tiszteletben tartom” – mondta szűkszavúan a Blikknek a színész.

R. Kárpáti Péternek a munka frontján sincs oka panaszra, erre az évre már be van táblázva. “Meló van bőven, több lábon állok, szerencsére. Továbbra is sikerrel járom az országot a Halálközeli élmények előadás-sorozattal, amiből könyv készült, és a tévében is látható, valamint játszom az Experidance táncegyüttes Omega musicaljében. Néha eszembe jut, hogy jó volna egyet strandolni, de erre csak ritkán van időm. Azért idén jó lenne egy nyaralást beiktatni az életembe!” – mondja vágyakozva a Barátok közt sztárja.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top