nlc.hu
TV-sztárok

R. Kárpáti Péter véleménye lánya vőlegényéről

R. Kárpáti Péter ezt gondolja lánya, Kárpáti Rebeka vőlegényéről

Az egykori szépségkirálynő hamarosan feleség lesz.

Mint arról korábban beszámoltunk, Kárpáti Rebeka 17 évvel idősebb milliárdos párja, Lénárd András, a Csíki Sör tulajdonosa. A pár már jegyben is jár egymással, ám arról nem szólnak a hírek, hogy a lakodalomra mikor kerül sor. A menyasszony édesapja, R. Kárpáti Péter most nyilatkozott arról, mit gondol lánya választottjáról. Az elmondottak alapján elégedett, a férfit humoros és intelligens embernek gondolja.

Kárpáti Rebeka és édesapja, R. Kárpáti Péter

Kárpáti Rebeka és édesapja, R. Kárpáti Péter. (Fotó: TV2)

„Mindig azt mondtam, hogy aki szereti a lányomat, és aki mellett Rebeka megtalálja azt a boldogságot, amire vágyik, azt az embert jómagam is szeretni fogom. Ha ez András oldalán valósul meg a lányom életében, annak nagyon fogok örülni. Bírom a leendő vőm humorát és karakánságát. A tavaly nyári sajtónyilatkozata, miszerint a lányomat Lénárd András ikertestvéreinek egyikével, vagy Bobbyval, vagy Jockey-val láthatták együtt, kifejezetten kreatív és jópofa volt”idézte a színészt a Star magazinból a Metropol. Lénárd András egyébként korábban magyar diplomata is volt.

Sok időt töltenek együtt

A milliárdos vállalkozó amúgy több mint egy éve van együtt Kárpáti Rebekával. András a munkája miatt meglehetősen sok időt tölt Erdélyben, ahová kedvese örömmel követi. „Nagyon sokat megyünk ki Erdélybe, és nekem ott van az az idő, ami kicsit olyan befelé fordulósabb: gombászunk az erdőben, sütögetünk, beszélgetünk… Amikor nem kell úgy semmit, direktben csinálni, hanem egy picit magunk vagyunk, és elszakadunk ettől a ‘Budapest, főváros, forgatunk, biznisz’. Akkor azt teljesen ki tudjuk zárni, és ezek nagyon-nagyon feltöltenek, és nagyon jó. Nagyon-nagyon jó hatással van rám, én azt gondolom, és nagyon-nagyon szeretek ebben a kétlaki életben lenni” mesélte korábban a párkapcsolatukról Kárpáti Rebeka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top