Palvin Barbara Dzsudzsák Balázsra cserélte Hamiltont

nlc | 2017. Július 11.
Úgy tűnik, a VOLT Fesztiválos összemelegedés nem egyszeri alkalom volt: Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs ismét együtt múlatja az időt. Mindenkiben felmerül a kérdés, vajon randiznak, vagy csak jó barátok?

Dzsudzsák Balázst és a világhírű modellt nem először látni együtt: a VOLT Fesztiválon napokig együtt buliztak. Az sem lehet véletlen, hogy Palvin Barbara egy közös képet is megosztott – ilyet általában csak akkor szoktak az ismert emberek, ha az illető, aki rajta van, valamilyen módon fontos számukra. Nos, a fotón Barbi nővére és egy másik fiú is látható, akár egy négyes randi. 

Palvin Barbara és Dzsudzsák Balázs közös képe nagyon népszerű
fotó: Instagram/Palvin Barbara

Nem lenne meglepő, ha összejöttek volna, hiszen a focista köztudottan rajong a modellekért. Dzsudzsák előző kedvese, Zimány Linda pályája csúcsán volt akkoriban, de azóta is sok csinos lány veszi körül Balázst.

A másik oldalon pedig az utóbbi időben Palvin Leonardo DiCaprio oldalán is megjelent, illetve Lewis Hamilton Forma 1-es pilótával nyomult, bár sosem vallották be, hogy mi van köztük. Látták őket többek között a Hungaroringen, Monacóban a verseny előtt is készült kép Barbiról és Hamiltonról és Cannes-ban is.

 

 

 

Exit mobile version