Sztárok

Még mindig együtt bulizik a Volton Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs

Sokat sejtető képek készülnek már második napja Palvin Barbiról és Dzsudzsák Balázsról a soproni fesztiválon. Vajon egy új kapcsolat van kibontakozóban?

A VOLT fesztivál nulladik napján adott át egy-egy díjat Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs, aztán pedig a két fiatal híresség hajnalig bulizott egymástól legfeljebb egy karnyújtásnyira. Bár arra lehetett számítani, hogy Barbi és Balázs csak villámlátogatást tesznek Sopronban, úgy tűnik, hetijeggyel érkeztek. Kedd este ugyanis ott folytatták a partizást, ahol abbahagyták.

 

A bulvárlapok fotói alapján szinte el sem ültek egymás mellől, sőt a Bors képein az is látható, ahogy szorosan összebújva ropják a táncparketten. A focista állítólag még meg is csókolta a modell fülét.

A fiatalok persze elhessegették a körülöttük legyeskedő újságírókat, de ha van valami fejlemény “az új magyar álompár” körül, feltétlenül beszámolunk róla.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top