Sztárok

VOLT fesztivál első napján Palvin Barbi és a Tóth-lányok is jól mulattak

A VOLT Fesztivál minden évben rengeteg hírességet vonz, ez idén sincs másképp. Nézzétek, hogy buliztak a sztárok a fesztivál nyitónapján!

Megkezdődött a 2017-es VOLT Fesztivál, a hírességek pedig csak úgy özönlenek Sopronba. Főleg tegnap, hiszen a Petőfi Zenei Díjátadó miatt a szakma apraja-nagyja részt vett a koncertsorozaton. 

Egy kis ízelítő, hogy milyen hangulat volt: 

A VOLT fesztivál zenei díjat nyolc kategóriában adták át:

  • Az év dala a Wellhello slágere, a Sohavégetnemérős lett, a díjat pedig Caramel és Zséda adták át az együttesnek.
  • Az év videoklipjéért járó elismerést a Halott Pénz kapta az Élnünk kellett volna című dalért. Az év felfedezettje a Soulwave lett, a díjat Horváth Charlie adta át.
  • Az év dj-jének Lotfi Begit választották, az év koncertjéért a Petőfi Zenei Díjat a Quimby kapta a Micsodaország című, tavaly november 26-án a Papp László Budapest Arénában tartott koncertjéért. 
  • Az év női előadója Lábas Viki (Margaret Island), az év férfi előadója Marsalkó Dávid (Halott Pénz), akiknek Palvin Barbi és Miskovits Marci adták át az díjakat.
  • Továbbá, a Halott Pénz kapta az év együttesének járó elismerést is.
  • A kategóriadíjak után kiosztott Életműdíjat Demjén Ferenc kapta. ,,Több ilyen van már a vitrinben, de mindegyik különleges. Az a cél, hogy minél tovább boldogítsam a közönségemet még sok nagyszerű koncerttel” – mondta Rózsi.

A VOLT fesztivál erősen kezdett

Megnézem
Összes kép (1)

A díjátadó után a celebek hatalmas partiba kezdtek a VIP részen – a jelöltek és győztesek is nagyon jól szórakoztak. A Tóth lányok még sosem voltak együtt a VOLT fesztiválon, most viszont megnyomják a hetet, hiszen vasárnapig Sopronban lesznek.

Palvin Barbi hosszú idő után tért haza, ő a barátaival és a nővérével, és Dzsudzsák Balázzsal egy társaságban bulizott. Hiennek szintén most ért véget második amerikai egyetemi vége, az útja természetesen a szülővárosába, Sopronba, azon belül is a VOLT nagyszínpadjára vezetett, ahol előadta egyik új szerzeményét. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top