Sztárok

Szerinted kit tesz Palvin Barbi a fa alá?

Palvin Barbit idén több hírességgel is összehozták, de ő csak a Julian Perrettával való kapcsolatáról nyilatkozott, bár azóta már vele sincs együtt. Szerinted kivel illett össze a legjobban?

Palvin Barbinak pörgős éve volt – mind a karrierjében, mind pasifronton. A modell többször is megmutatta bájait, szerepelt a legnagyobb divatmagazinok címlapján, és a leghíresebb márkák kérték fel, hogy a termékeiket reklámozza. A munkában tehát nincs miért panaszkodnia, a szerelmi élete viszont nem zökkenőmentes. A modellt idén is több hírességgel hírbe hozták: Barbi Cannes-ban Leonardo DiCaprioval kavart, ha lehet hinni a pletykáknak. Mindenesetre, ott volt a jótékonysági partiján, ami eléggé zártkörű volt. 

Ezután Palvin Barbit többször is lencsevégre kapták a Forma 1 sztárjával, Lewis Hamiltonnal, akit még az egyik versenyére is elkísért, de azután is látták őket együtt. 

#tb to monday. thank you @lewishamilton for having me 😘❤️ till next time Paris ✌🏻️

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Az autóversenyzőt azonban Dzsudzsák Balázsra cserélte Barbi – a focista és a modell a VOLT fesztiválon buliztak együtt több napon keresztül, majd Barbi egy közös képet is posztolt Svájcból. 

Living the Swiss life 🧀🥖

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Derült égből villámcsapásként érte a rajongókat, hogy már a focista sincs képben, hiszen Barbi legújabb szerelme Julian Perretta, akivel kimondták, hogy együtt vannak, és több romantikus képet is megosztottak egymás társaságában. 

Úgy tűnik azonban ez a kapcsolat is kérészéletű volt, hiszen Barbi ismét Lewis Hamiltonnal lógott, és egy harmadik személy is bejött a képbe: Neymar is csapta a szelet Barbinak, amit aztán később megbánt, hiszen volt belőle baja elég, főleg, mivel barátnője volt akkoriban. 

Crazy Friends 🤘🏽

Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) által megosztott bejegyzés,

Őszintén bevalljuk, nem tudjuk, hányadán áll most Barbi szerelmi élete, viszont nagyon kíváncsiak vagyunk arra, ti mit gondoltok a jelöltekről, szerintetek ki illik Barbihoz a legjobban?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top