Sztárok

Palvin Barbi újra szingli – Neymar a következő kiszemelt?

Palvin Barbi újra az egyedülállók táborát erősíti – erről a közösségi oldalán számolt be. Most, hogy megint szingli, vajon megállják a helyüket a világsztár focistával, Neymarral kapcsolatos pletykák?

Palvin Barbi szerelmi élete szinte már követhetetlen – amikor azt hinnénk, végre megállapodott, jön a friss fotó, hogy újra szingli. A modell két hónapja posztolt közös képet az angol zenész Julian Perrettával, ekkor pedig mindenki azt gondolta, hogy Barbi végre révbe ért. Ezután Éder Krisztián ágyában ébredt, ráadásul újra lencsevégre kapták Lewis Hamiltonnal, de most egy harmadik világsztár, a brazil focista Neymar is velük volt

This picture perfectly reflects all my emotions today. 💩

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Most viszont egy árulkodó fotó látott napvilágot. Barbi egy modell barátnőjével posztolt, és a következőt írta a képhez: „Amikor szingli vagy, de romantikus szeretnél lenni” – áll a fotó mellett, amelyen egy gyűrűt mutogatnak Alexina Grahammel. 

When you are single but want to be romantic. #matchingrings 💍

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

A képet Neymar sem hagyta szó nélkül, aki a kommentjéből ítélve egyáltalán nem érti, hogy lehet Barbi szingli. A focistát a modell rajongói is megtalálták, magyarok és külföldiek egyaránt. Sokan találgatnak, hogy vajon mi lehet közöttük, miután olyan paparazzi fotó is készült róluk, amelyen Barbi Neymar kabátjában áll a hotel előtt. Nos, sokat sejtető, mi kíváncsiak vagyunk a további fejleményekre.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top