Sztárok

Újabb világsztár legyeskedik Palvin Barbi körül

Palvin Barbarától már-már megszokhattuk, hogy gyakorlatilag mindennap világsztárok között mozog. Most azonban olyasvalaki posztolt közös képet vele, akivel eddig még nem láttuk együtt.

Tulajdonképpen már Palvin Barbit is világsztárnak nevezhetjük, hiszen a legfelsőbb körökben mozog, több millióan követik az Instagramon és a barátai is híresek. Jelenleg Julian Perretta a párja, akivel bár nagy volt az összhang a kapcsolatuk elején, azóta nemigen láttunk róluk közös fotót. Úgy látszik, Barbi visszatért a régi barátjához, Lewis Hamiltonhoz, akihez állítólag gyengéd szálak is fűzték annak idején. Most egy olyan világsztár posztolt róla közös fotót, akivel eddig még nem láthattuk együtt. 

A PSG és a brazil válogatott sztárja, Neymar osztott meg egy közös képet a szupermodellel és az autóversenyző Lewis Hamiltonnal. Az aláírás pedig Crazy friends, azaz őrült barátok. Nos, Barbi láthatóan jól érzi magát a barátai társaságában, arra viszont kíváncsiak lennénk, hogy mit szól hozzá a párja, Julian. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top