TV-sztárok

Palvin Barbara Dzsudzsák Balázsra cserélte Hamiltont

Úgy tűnik, a VOLT Fesztiválos összemelegedés nem egyszeri alkalom volt: Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs ismét együtt múlatja az időt. Mindenkiben felmerül a kérdés, vajon randiznak, vagy csak jó barátok?

Dzsudzsák Balázst és a világhírű modellt nem először látni együtt: a VOLT Fesztiválon napokig együtt buliztak. Az sem lehet véletlen, hogy Palvin Barbara egy közös képet is megosztott – ilyet általában csak akkor szoktak az ismert emberek, ha az illető, aki rajta van, valamilyen módon fontos számukra. Nos, a fotón Barbi nővére és egy másik fiú is látható, akár egy négyes randi. 

Palvin Barbara és Dzsudzsák Balázs közös képe nagyon népszerű
Palvin Barbara és Dzsudzsák Balázs közös képe nagyon népszerű
fotó: Instagram/Palvin Barbara

Nem lenne meglepő, ha összejöttek volna, hiszen a focista köztudottan rajong a modellekért. Dzsudzsák előző kedvese, Zimány Linda pályája csúcsán volt akkoriban, de azóta is sok csinos lány veszi körül Balázst.

A másik oldalon pedig az utóbbi időben Palvin Leonardo DiCaprio oldalán is megjelent, illetve Lewis Hamilton Forma 1-es pilótával nyomult, bár sosem vallották be, hogy mi van köztük. Látták őket többek között a Hungaroringen, Monacóban a verseny előtt is készült kép Barbiról és Hamiltonról és Cannes-ban is.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top