TV-sztárok

Rendeződik Hajdú Péter és Sarka Kata viszonya

Néhány hónapja még úgy tűnt, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata pontot tesznek a házasságuk végére, aztán mindenki éli a saját életét. Most viszont egész más híreket hallani.

Pontosabban olvasni, mert a Story magazin legfrissebb számában arról ír, hogy valójában miért is nem tudott még elválni Sarka Kata és Hajdú Péter. Volt szó arról, hogy nem tudnak megegyezni a vagyonról, aztán a gyerektartásról, de sok mindent lehetett már hallani. Azt is, hogy Hajdú Péternek sürgős a válás az új barátnője miatt, aztán egészen a Balaton Soundig azt pletykálták, hogy már nincsenek is együtt. Hogy ez a sztori tulajdonképpen hol tart, az kérdés, de nem ez az egyetlen.

Sarka Kata szerelmi életéről is olvashattunk, ő maga mindent cáfolt, közben fotók jelentek meg róla és Hajdú egykori üzlettársáról, még Hajdú Péter is megszólalt ezzel kapcsolatban. 

Hogy valóban hűtlenség miatt jutott-e el idáig a házaspár, azt csak ők tudnák megmondani, de a jelek szerint már közel sem olyan elmérgesedett a helyzet, mint amilyen tavasszal volt.

Hajdú Péter és Sarka Kata állítólag újra jóban vannak
Hajdú Péter és Sarka Kata állítólag újra jóban vannak

A Story értesülései szerint Sarka Katáék újra jóban vannak egymással, viszonyuk rendeződni látszik. De hogy mi a helyzet, arról a magazinban bővebben is írnak.  

A Story dupla címlappal jelent meg
A Story dupla címlappal jelent meg

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top