TV-sztárok

Sarka Kata napok alatt új életet kezdett

Mindössze pár nap alatt talált lakást magának és gyerekeinek Sarka Kata, mikor elköltözött Hajdú Pétertől. A volt szépségkirálynő egyáltalán nem készült a szakításra.

Bár úgy tűnik, Sarka Kata és Hajdú Péter viszonya mostanában rendeződik, a szakításuk körül még mindig sok a megválaszolatlan kérdés. Több verzió is napvilágot látott a témában, az egyik szerint Kata egy barátnője fényképezte le vagy kapta rajta Hajdú Pétert félreérthetetlen helyzetben egy másik nővel.

Sarka Kata napok alatt új életet kezdett

Egy másik szerint Kata és Péter leültek megbeszélni a dolgaikat, ekkor kiderült, mindketten elárulva érzik magukat, de megállapodtak, hogy tiszta lappal folytatják. Ebben a verzióban Sarka Kata rúgta fel a megállapodást rögtön másnap, mikor beadta a válókeresetet, és elköltözött a gyerekekkel Hajdútól. Egyesek szerint már készülhetett erre, a XII. kerületi lakást ugyanis jóval korábban kibérelte.

A Borsnak nyilatkozó ismerősök szerint azonban ez egyáltalán nincs így, Kata négy-öt nap alatt rendezte be a teljesen bútorozatlan lakást, és kezdett új életet, távol Pétertől.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top