TV-sztárok

Sarka Kata: Petinek igenis van új barátnője!

Január elején kiderült: Sarka Kata és Hajdú Péter házasságának vége, nem húzzák tovább egymás idejét. Kata most az új helyzetről beszélt a BEST magazinnak.

Ezúttal Hajdú Péter adta be a válókeresetet a bíróságra, jelezve, hogy nincs visszaút. A házaspár a közösségi oldalán számolt be minderről, és néha bizony kicsit úgy tűnt: egymásnak, és nem is a nyilvánosságnak üzengetnek. Ott cáfolták például, hogy Sarka Kata állítólag már el is utazott kettesben egy férfival, aki a család barátja, vagy éppen azt, hogy Hajdú Péternek új barátnője van

Most viszont Sarka Kata a BEST magazinnak mesélt, és tiszta vizet öntött a pohárba. “Apránként elkezdtem beadagolni a gyerekeknek, hogy az apjuknak új barátnője van, és idővel nekem is lesz új párom. Nem mondom, hogy örülnek, de elfogadják.”

A Sarka–Hajdú-válásban a vagyonmegosztás és a gyermekelhelyezés sem ígérkezik bonyodalmasnak, erről Katának máris konkrét elképzelése van. De a BEST-ben elolvashatod, mit gondol arról, hogyan kellene Hajdúnak bemutatni az új barátnőjét a gyerekeknek. 

Sarka Kata: Petinek igenis van új barátnője!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top