TV-sztárok

Vajna Tímea fehérneműs tükörképe mesés

Egy igazán jól sikerült képsort osztott meg Vajna Tímea az Instagram Live-on. Andy Vajna felesége fekete csipke melltartóban, hozzá illó bugyiban és egy semmit sem takaró, de annál dekoratívabb csipkeköntösben (?) pózol a fotókon.

Ha a filmügyi kormánybiztos felesége posztol, akkor ott van mit nézni. Néha csak a tájat, de azért többnyire Vajna Tímea is bedobja magát. Nem volt ez másképpen most sem, amikor egy igazi kis Insta Live-ot rakott össze a fehérneműs képsorozatból. Mielőtt legyintenél, hogy “ááá, Tímeát láttam már szexi melltartóban”, azért vess egy pillantást erre a négy fotóra.. 

Vajna Tímea
Vajna Tímea nem veszi magát túl komolyan

Vajna feleségéből nem sokat takar ez a csipkecsoda, de nyilván nem is volt cél. Ahogy látszik, megéri az a rengeteg edzés is, lassan már egészen Rubint Rékás Tímea hasa. 

Vajna Tímea
Sokszor előfordul, hogy Vajna Tímea grimaszol a képeken

Fürdőruhában Vajna Timi dekoltázsát már többször megdicsérték a közösségi oldala követői, akiknek biztosan ez a szett sem okozna csalódást. 

Vajna Tímea
Vajna Tímea tükörképe 

Lássuk be, igazán akkor látod, miért fotózzák a profik annyiszor fehérneműben vagy fürdőruhában, amikor megnézed Timi egész alakos tükörképét.

Pláne, ha ezt a képet nem retusálták.

Vajna Tímea
Vajon retusálták ezt a képet Vajna Tímeáról vagy nem?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top