TV-sztárok

Gesztesi Károly rejtegette, hogy 5 gyerek nevét tetoválták rá

A Mokka vendégeként magyarázta el Gesztesi, mit jelent a bal felkarján található hatalmas tetoválás. A színész tetkójában még lánya, Panka is helyet kapott testvéreivel együtt. Ott pedig érdekes név is szerepel.

A Mokka műsorvezetői, Mádai Vivien és Istenes László vették észre, hogy egy tetoválás kandikál ki Gesztesi Károly pólója alól. A színész el is magyarázta, miért varratta magára a hatalmas mintát, amit már két éve rejteget.

Gesztesi Károly a Mokkában is mesélt a tetoválásáról
Gesztesi Károly a Mokkában is mesélt a tetoválásáról

“Megleptem magam két éve a születésnapomra. Tulajdonképpen ez egy liliom, de ez nem a hűtlenség jele. Ez az Isten, ez a haza, ez pedig a tisztesség” – mutogatta végig a virág részeit Gesztesi.

Mádai Vivien éles szemével azt is kiszúrta, hogy betűk is díszítik a mintát, Gesztesi pedig szívesen elmondta, mit jelentenek a betűk:

Gesztesi Károly két éven át rejtegette a tetoválását
Gesztesi Károly két éven át rejtegette a tetoválását

“Ezek a kezdőbetűk a gyermekeim: Márkó fiam, Máté fiam, Dávid fiam, Panka lányom és Áron fiam, és ez a medve vigyáz rájuk” – mutatottt először a tetovált mackóra, majd pedig saját magára a színész. Az érzelmes tetoválás pedig mindkét műsorvezetőt levette a lábáról, miközben egyes oldalakon csak annyit jegyeztek meg: végre elismerte Gesztesi, hogy Áron miatt vált el tőle Liptai Claudia. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top