nlc.hu
TV-sztárok

Gesztesi Károly fiainak fodrászüzlete

Összefogtak Gesztesi Károly fiai, fodrászüzletet nyitottak közösen

A testvérek az édesapjuk elvesztése óta is nagyon összetartóak.

Fodrászüzletet nyitottak Budapest belvárosának szívében Gesztesi Károly fiai. A 2020 januárjában elhunyt színművész legidősebb fia, Gesztesi Máté, illetve a harmadik gyermeke, Gesztesi Dávid közös üzleti vállalkozásba kezdtek – írja a Blikk.

Gesztesi Károly

A testvérek a szalonnal az édesapjuknak, Gesztesi Károlynak is emléket állítanak, aki rendkívül társaságkedvelő ember volt – Fotó: Korponai Tamás / Fotócentrál

„Nincs fodrászvégzettségem, de tinédzserkorom óta fontos számomra a hajam ápoltsága, éppen ezért nagyon gyakran jártam szalonba. Idővel pedig arra gondoltam, mi lenne, ha lenne egy saját üzletem” – mesélte a bulvárlapnak Dávid, aki a vállalkozásba belevette a bátyját is, így született meg a Gesztesi Hair Stúdió.

A testvéreknek nagy terveik vannak a vállalkozással. „A célunk az, hogy idővel terjeszkedjünk, szeretnénk kávézót, gyereksarkot, nagyobb közösségi teret kialakítani a fodrászüzletből” – árulta el Máté.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top