TV-sztárok

A Despacito-sztár a családjával jött Budapestre – Luis Fonsi gyerekei irtó helyesek

Hamarosan megkezdődik Luis Fonsi budapesti koncertje, és a Despacito előadója már a közösségi oldalán is leírta, mennyire várja a fellépést. Ahogy a turné többi állomására, így hozzánk is elkísérte az énekest a családja.

Nemcsak a magyar rajongók készülnek a Despacito-sztár budapesti koncertjére, hanem maga Luis Fonsi is. Az énekes reggel a közösségi oldalán már posztolta, hogy úton van, azóta pedig már nagyban készül a fellépésére.

Luis Fonsi rajongói örültek, amikor ezt a képet posztolta a Despacito énekese
Luis Fonsi rajongói örültek, amikor ezt a képet posztolta a Despacito énekese

Sőt, Fonsi felesége, Águeda López is megosztott egy képet, amely még idefelé készült. Bevalljuk, várjuk már, hogy a sztár Budapesten is készítsen cuki családos képeket. 

Luis Fonsi felesége osztotta meg a képet a budapesti koncert előtt nem sokkal: 

Luis Fonsi gyerekei utazás közben
Luis Fonsi gyerekei utazás közben

Na, ennél azért többet szokott mutatni Luis Fonsi a gyerekeiből, nem igazán az a sztár, aki rejtegetné a szeretteit, pedig a Despacito sikere óta nagy körülöttük a felhajtás. Mi csak néhány képet válogattunk össze az elmúlt évekből, az esküvőtől egészen a Despacito-sztár turnéján készült legfrissebb fotókig. 

Megnézem
Összes kép (1)

Fonsi felesége ismert spanyol modell, aki idén év elején hozta világra második gyermeküket, Roccót. Bár a férje miatt rengeteget utazik, közben úgy hangolja össze a turnét és a saját munkáját, hogy egy-egy fotózás beleférjen, amikor Fonsi tud vigyázni a két kicsire. 

Megnézem
Összes kép (1)

“A lányom, Mikaela szereti a Despacitót, és végre abban a korban van, hogy kezdi érteni, mivel foglalkozom. Élvezi a zenét és a koncerteket, ami nekem sokat jelent, mivel a családom az első az életemben” – mondta Fonsi az E! online-nak.  

Luis Fonsi legnagyobb rajongója a kislánya,
Luis Fonsi legnagyobb rajongója a kislánya, Mikaela

Noha a Despacito sikerének köszönhetően megsokszorozódott a női rajongói száma, az énekesnek foglalt a szíve. 2010-ben, a válása után ismerte meg mostani feleségét, akivel végül 2014-ben házasodtak össze, amikor a kislányuk már két és fél éves volt. 

Luis Fonsi felesége, Águeda López
Luis Fonsi felesége, Águeda López az évfordulójukon is megható szöveget írt a közösségi oldalára

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top