TV-sztárok

Szíj Melinda tündököl az új klipjében

Hét évvel ezelőtti felvételen még nyoma sem volt annak a magabiztos nőnek, aki tisztában van azzal, hogy mennyi örömet adhat másoknak azzal, amikor énekel. Szíj Melinda már nem az a nő, aki egykor a Megasztár válogatóján besétált a színpadra, ez már biztos. 

“A tehetségkutató immár 7 esztendő távlatából számomra sok-sok tanulsággal szolgáló tapasztalat, egyben mérföldkő, mára pedig egy letisztult, a helyére került és helyén kezelt – emlék” – mondta Szíj Melinda a divatikon.hu-nak.

Az énekesnő ma is szerényen beszél, nem élvezi az országos ismertséget, sokszor inkább csak zavarba jön tőle, de minden egyes rajongójának hálás. “Nekem mindig boldogság, ha akár csak pillanatnyi örömöt, önfeledt perceket tudok okozni az embereknek, a hallgatóságomnak. Ezek a visszacsatolások mindenkor fontos megerősítések egy előadó számára. Az előadó-művészet hivatás, soha nem lehet öncélú. A tehetség felülről kapott ajándék, egyben felelősség, melyet egyszersmind köteles is munkára fogni az, aki kapta, hogy beteljesítse vele Isten céljait a földön. Hiszem, hogy nincsenek véletlenek.”

Nagyra tartja azt is, hogy Napsugár Anna jeltáncművész felkérte őt egy közös klipre, és örömmel vett részt a megvalósításban. “A fogyatékossággal élő ember is élhet teljes értékű életet, benne is munkálhat alkotókedv, motiváció, tenni akarás. Én ezt nagyra tartom. Egy fogyatékossággal élő ember, aki nem sajnáltatja magát, hanem a látszólag rosszat jóra képes fordítani. Ezzel példát állíthat hasonló sorsú embertársaink elé. Mindenkiben van valami képesség, tehetség, Isten adta ajándék. Mindenki küldetéssel érkezik erre a földre.”

Szíj Melinda és Napsugár Anna a Szerelemláz című klipben
Szíj Melinda és Napsugár Anna a Szerelemláz című klipben

Ráadásul a téma is igazán közel áll Szíj Melindához, aki párjával, Attilával ugyan csak ritkán mutatkozik együtt, de amikor mégis, akkor süt róluk a boldogság.  “A szerelem az egyik legnagyszerűbb és legnemesebb titok az életben. Magától jön. De nem véletlen emeltem ki így: vastagon szedve, dőlt betűvel. Aki nem érti, annak javaslom Reményik Sándor Kegyelem című költeményét elolvasásra. A szerelem – az igaz, a méltó, az érdemes – az én életembe is magától jött. Örökké hálás leszek a Teremtőnek érte.”

Nézd meg, hogyan tündököl a klipben Szíj Melinda:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top