TV-sztárok

Életmentő műtétet hajtottak végre Szíj Melindán

Az életmentő műtét után úgy néz ki, Szíj Melinda felépül és egészséges lesz. Annak idején egy női megérzéstől vezérelve ment el kivizsgáltatni magát.

Mint mi is megírtuk Szíj Melinda kórházba került, most pedig már túl van az életmentő műtéten. „Szerencsére túl vagyunk a műtéten, Melindát megoperálták, és semmilyen komplikáció nem lépett fel. Óriási kő esett le a szívünkről. Most a legfőbb feladatom, hogy lessem minden kívánságát, és segítsek neki abban, hogy minél előbb felépüljön. Nyár végén szeretne visszatérni a szeretett közönségéhez, de ahhoz most nyugalomra van szüksége” – mondta a Blikknek az énekesnő férje, Szekér Attila, aki egyben neje menedzsere is.

Szíj Melinda eddig nem árult el részleteket a betegségéről, csak annyit lehetett tudni, hogy találtak nála valamit. „Már vagy két éve tart a betegsége, számtalan vizsgálaton esett át. Próbáltuk elkerülni a műtétet, hiszen senki nem szeret kés alá feküdni, és a koncerteket sem akartuk kihagyni. Egy ponton azonban azt mondta Melinda orvosa, hogy muszáj megműteni, ráadásul azonnal. Hallgattunk az orvos szavára. Hálásak vagyunk a sorsnak és a doktoroknak” – nyilatkozta Szíj Melinda férje.

szij melinda, daganat, korhaz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top