TV-sztárok

A 69 éves Zalatnay Sarolta fürdőruhás képeihez gratuláltak

Régen láttuk már ilyen felszabadultnak és vidámnak Zalatnay Saroltát, mint azokon a képeken, amelyeket most megosztott. Fürdőruhában és napszemüvegben először fel sem ismertük a 69 éves énekesnőt.

A közösségi oldalán osztotta meg ezeket a vidám képeket Zalatnay Sarolta, akinek gratuláltak a jól sikerült felvételekhez, és többen megjegyezték: öröm boldognak látni az énekesnőt.

Zalatnay csak ennyit írt a képekhez: 

“Sziasztok! Csütörtökön szabadnapot csináltam magamnak!!Irány a Balaton! Egy gyönyörű yacht, finom kaják, jeges italok és jóbarátnők! A tó közepén fürödtünk isteni volt a viz és a társaság! Este Kool and the gang buli csúcs zenékkel énekeltünk, táncoltunk fröccsöztünk szupi volt na!” 

Dicsérhetjük mi is, hogy milyen jó kis fürdőruhát választott, vagy hogy a fürdőzéshez is látványos ékszert választott, de ne is ragozzuk, tovább, jöjjenek a képek, amelyek már akár Zalatnay Sarolta életrajzi filmjében is megállnák a helyüket

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top