TV-sztárok

Bujtor István bőrébe bújna Gesztesi Károly

Egy rakás pénzt szedett össze, és még szereplőket is válogatott Gesztesi Károly a szívügyének számító Bujtor István hommage-filmhez, a forgatás mégsem tud megkezdődni.

Bujtor István legemlékezetesebb szerepeit felsorolni is nehéz lenne, ám A Pogány Madonnával kezdődő Ötvös Csöpi-filmeket talán senkinek sem kell bemutatni. Gesztesi Károlynak régóta szívügye feléleszteni Bujtor stílusát, ezért saját maga elkezdett forrásokat gyűjteni egy nagyszabású produkcióhoz, árulta el a Blikknek.

 

A film már előkészületi fázisban volt, ám Gulyás Buda operatőrt a Kincsem-film munkálatai elszólították, így a forgatást még nem tudták megkezdeni. Az akcióvígjátékban állítólag szerepet kapott Berki Krisztián, Kiss Ramóna, Fenyő Iván, Pokorny Lia és Sthol András is.

“Egyelőre nem voltak veszteségeink a leállás miatt. A pénzt barátoktól kaptam, de nem házaltam, ők maguk kerestek meg, hogy támogatnák a filmet. Régi Zeneművészeti-osztálytársak és -barátok az üzleti életből egyaránt tettek bele pénzt” – mondta Gesztesi Károly, aki egyes hírek szerint akár 500 millió forintot is gyűjthetett a filmre.

Bujtor István bőrébe bújna Gesztesi Károly

A színésznek azonban nem ez az egyetlen filmes projektje, ami nem halad előre: Gesztesi a fiával közös moziba se tudott még belefogni milliónyi más elfoglaltsága miatt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top