TV-sztárok

Schobert Norbi sztárt csinálna lányából

Milliókat keresne lányával Schobert Norbi, de Lara nem kér apja menedzseléséből. A fitneszguru egyelőre nem erőlteti a dolgot.

Kivételes üzleti lehetőséget lát lányában Schobert Norbi. A fitneszguru a Blikknek elmesélte, a tizennégy éves Larát kétszázezren követik az egyik közösségi oldalon, ahol ő a legnézettebb magyar felhasználó. Sőt, globálisan is az első ötven között van.

Schobert Norbi sztárt csinálna lányából

“Tizenöt másodperces videókat lehet feltölteni ide, a kiválasztott dalrészletre mindenki elkészítheti a saját kreatív klipjét. Nem tudatosan, de annyira profin műveli ezt, olyan kisugárzása van, hogy Magyarország egyik ismert, milliárdos vállalkozója is felkereste egy milliós ajánlattal, hogy népszerűsítsen az oldalán egy ifjúsági filmet” – mondja Norbi, aki azt is elárulta, ő is látja a potenciált lánya sikerében.

“Mások is jelentkeztek már, hogy működjön együtt velük. Lara egy potenciális tinisztár, szép, gyönyörűen énekel, sportol, akár havi sok milliót is kereshetne, ha én lennék a menedzsere, de őt nem érdekli az üzleti élet. És ez így is van rendjén, élvezze a gyerekkorát” – véli az apuka.

Schobert Lara musical.ly profilja
Schobert Lara musical.ly-profilja

Norbi persze félti is az internetezőktől a lányát, nem is alaptalanul. “Sok bunkó is megtalálja sajnos, de az ilyen kommentelőket hamar szét szokták szedni a musical.ly-n. Sokan szeretik Larát, és ki is állnak érte. Nem is engedem, hogy a Facebookra regisztráljon, szeretném megóvni a mocsoktól” – fogalmazott Norbi.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top