nlc.hu
TV-sztárok

Schobert Norbi és a lánya

Schobert Norbi nem avatkozik bele a gyerekei dolgaiba, csak ha rossz társaságba kerülnek

Schobert Norbi őszintén mesélt arról, hogyan élte meg, amikor lánya korábbi udvarlója méltatlanul viselkedett Larával.

Mint minden szülő, Schobert Norbert is félti, óvja gyermekeit, ugyanakkor mindig számíthatnak rá, mellettük áll szinte mindenben. A fitneszguru azonban úgy döntött, hogy tinédzserré cseperedett lánya magánéletébe nem szól bele, csupán óvó tekintetét tartja gyermekén.

„A lányom jelenlegi udvarlója egy talpig becsületes, kedves fiú, minden apósjelölt „álma”. Azonban korábban volt rá példa, hogy olyan fiú próbálkozott a lányomnál, akinek nem örültem ennyire” – mondta a Sláger FM-en Schobert Norbert, aki ahogy akkor, most se avatkozik bele lánya magánéletébe.

View this post on Instagram

ti amo 😘

A post shared by larcibarci🐲 (@laraschobertt) on

„Nem szeretnék senkit megbántani, de az a fiatalember nem nézett a szemembe, a kézfogása se olyan volt, amit egy férfitől elvárhat az ember. A lányomat nem tiltottam el tőle, nem avatkoztam bele. Ezt csak akkor tenném meg, ha a gyerekem veszélyben lenne, a fiú rossz társaságba sodorná, bűnöző lenne, drogozna. Itt nem erről volt szó, ezért bár Larának jeleztem, hogy nincs meg a szimpátia, hagytam, hogy a maga útját járja és rájöjjön mi a gond a fiatalemberrel – tette hozzá Schobert Norbert, akinek lánya saját bőrén tapasztalta meg édesapja igazát. – Mikor elváltak az útjaik a fiatalember még hajnali 2-kor is zargatta, méltatlanul beszélt a lányommal, így végleg pont került a dolog végére” – mondta a fitneszguru, aki egyáltalán nem vár el sokat lánya jövendőbelijétől.

schobert norbi és lara

Schobert Norbi és a lánya, Lara (Fotó: FB)

„Egy fiút nem arról ítélek meg, hogy milyen a családja, honnan jön, milyen tanuló. Legyen terve, célja és tartása, lássam benne a férfit. Ha ezek megvannak, tudom tisztelni. Nemcsak az udvarlóktól, de a saját fiaimtól is ezt várom el. Ha ezek megvannak, akkor már benne van, hogy milyen lesz. Ez pedig nagyon fontos egy apa szempontjából. A gyermekének a jövőjét senki sem akarja lúzer pályára állítani, senki se szeretné, hogy a gyermekének rossz legyen. Egy rossz ember mellett viszont a gyereknek csak rossz élete lehet. Azt pedig senki sem akarja” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak Schobert Norbert.

Schobert Norbi apatigrisként védi a gyerekeit:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top