TV-sztárok

Leállt a forgatás Nagy Ervin balesete miatt

Az RTL Klub egyik új sorozatának forgatásán szenvedett balesetet Nagy Ervin. A színész egyelőre nem tudta folytatni a munkát.

Péntek óta állnak az RTL egyik új sorozatának munkálatai a forgatáson történt baleset miatt. Az esetről annyit tudni, hogy Nagy Ervin szenvedte el munka közben, azonnal le kellett állítani a felvételt. A Blikk szerint „nem egy egyszerű bokaficamról vagy apró zúzódásról lehetett szó”.

A lap informátora szerint azóta sem indult újra a munka, ami a produkció szempontjából nem sok jót ígér. A csatorna megerősítette a baleset tényét, de szerintük nem komoly a baj. Nagy Ervin sérülést szenvedett a sorozat egyik próbáján, ám a helyszínen tartózkodó gyors orvosi segítségnek köszönhetően állapota egyre javul. A színész sérülése nem befolyásolja a forgatási munkálatokat. Hamarosan az ő jeleneteinek felvétele is folytatódhat. Addig is mihamarabbi felépülést kívánunk a színésznek” – áll közleményükben.

A József Attila Színházban úgy tudják, Nagy Ervint nem akadályozza sérülése abban, hogy a hétvégén színpadra lépjen náluk.

Nem ez az első baleset RTL-es forgatáson: korábban Stohl András és Nagy Ervin a Válótársak egyik verekedős jelenetét vették túlságosan élethűre, akkor Stohl Andráson maradtak kék-zöld foltok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top