TV-sztárok

Úristen, mekkora szája van Sebestyén Áginak!

Nem újdonság, hogy ami a szívén, az a száján Pumped Gabó Ágicájának, de most valami egész másról van szó. Csak erős idegzetűek kattintsanak.

Mi már nem nagyon tudjuk követni, de valószínűleg a szereplők sem, épp hányadán áll egymással Pumped Gabó és Sebestyén Ági. A fiatal izompacsirta szerint gyakorlatilag csak szexelni járnak össze, de azért rendszeresen kiakad, ha másik pasi oldalán látja Ágit.

A szőke szépség pedig már kismilliószor kiosztotta Gabót mikor bunkó volt vele, vagyis szinte mindig, amikor a srác kinyitja a száját. Ám Ágit sem kell félteni, sőt. A nagyszájú lány valami egészen újat villantott az instán, mutatjuk is.

👄🤳imadom az új szám💋👅

A post shared by Sebestyen Agi (@sebestyen_agi) on

Ági eddig sem riadt vissza egy kis plasztikától, ilyet viszont még nem láttunk tőle. De láthatóan boldog az új szerzeménnyel, ahogy írja is, imádja az „új száját”. A kommentelők már kicsit árnyaltabban látják a dolgot, de ahogy mondani szokás, két és fél ezer lájkoló nem tévedhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top