TV-sztárok

Radics Gigi csodásan fest menyasszonyi ruhában

Nemrég ünnepelte 21. szülinapját, de már rég felnőtt... Gigi életében korán jött a siker, de sikerült megőriznie gyermekségét is. Habár egy darabig még nem lesz belőle feleség, megnézte, hogy is áll neki az a bizonyos fehér ruha.

Az X-Faktor újdonsült ítésze hamar felnőtt, hiszen már tinikorában sikeres lett. Azóta pedig folyamatosan fellép, új dalokat szerez, most pedig egy új feladatot is kapott. Gigi, aki nemrég ünnepelte huszonegyedik születésnapját, a szemünk előtt vált kislányból igazi nővé, amit a követőinek is mindig megmutat a közösségi oldalán. Most a BEST magazinban mutatott pár esküvői ruhás képet – az biztos, hogy gyönyörű menyasszony válna belőle. 

„Felnőttek között cseperedtem fel, és azzal, hogy 15 évesen megnyertem a Megasztárt, gyorsan fel kellett nőnöm. A rengeteg feladat és kihívás mellett sok döntést is meg kellett hoznom az évek során…” – mesélte a magazinnak Radics Gigi, aki nemrég elvesztette imádott nagymamáját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top