TV-sztárok

Szakított Shakira és Piqué?

Sajtóértesülések szerint megtört az idill, és szakíthat az álompár. Állítólag az állhat a háttérben, hogy Shakira és Piqué élete teljesen külön utakon mozog, és szinte semmi idejük nem volt egymásra.

Shakira és a Barcelona játékosa, Gerard Piqué már lassan 7 éve vannak együtt. Szerelmüket közösségi oldalaikon rengeteg családi képpel és videóval támasztották alá, melyek alapján mindenki azt gondolná, hogy tökéletes párt alkotnak. Két gyermekük is született: Milan 4, Sasha 2 éves. Bár korábban is volt rá példa, hogy azt pletykálták, külön mennek, de együtt üzentek, hogy ennek nincs alapja. 

Most azonban mégis úgy tűnik, hiba van a paradicsomban, hiszen egy német lap értesülései szerint egy ideje már külön élnek, és a szakítást fontolgatják. Ráadásul a szemfüles rajongók arra is figyelmesek lettek, hogy az Espanyol ellen Piqué már nem a szokásos módon ünnepelte találatát. Korábban ugyanis keresztbe tett kezein ujjaival két kettest mutatott. Ennek oka, hogy Shakira és ő is február másodikán született. Legutóbbi meccsén azonban az egyik kezével csak középső ujját mutatta a tömegnek.

Mindenesetre hivatalos bejelentés még nem volt az üggyel kapcsolatban, így még reménykedhetünk, hogy végül együtt maradnak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top